Hallo iedereen,

De pen is terug van weg geweest! Na een aantal maanden blogstilte heb ik goede voornemens om jullie op regelmatige basis op de hoogte te houden van mijn binnen- en buitenlandse exploten. Dit alles op een vernieuwde website, die er weer supermooi uit ziet dankzij Koen Vanderplancke. Bedankt Koen!

Het is al een erg druk jaar geweest met wedstrijden in Miami, Cadiz, Palma, Hyères, Garda, Medemblik en Weymouth. Met 4 gouden plakken, 2 zilveren en 1 bronzen gaat het voorlopig erg goed, maar uiteraard is dat geen garantie voor de toekomst. We blijven keihard trainen om nog beter te worden en om de collectie medailles nog uit te breiden J

Morgenvroeg vertrek ik samen met Wil, Hyunghae, Emma en Maité naar Rio de Janeiro. Op 24 augustus ben ik terug in het land. Ik hoop dat ik tegen dan wel al een paar woordjes Portugees zal spreken ;). De komende weken gaan we dus vele uren maken op het Olympisch vaarwater, wat erg belangrijk is in onze voorbereiding op de Olympische Spelen. Hier en daar nemen we uiteraard ook een break om eventjes op adem te komen zodat we tegen het test-event klaar zijn om te knallen.

Het test-event is eigenlijk een soort oefen Olympische Spelen, waarbij er ook maar één deelnemer per land mag meedoen, waarbij gevaren wordt op de Olympische banen, met dezelfde organisatie, beveiliging, etc. Het event staat alvast met stip in mijn agenda: 15 – 22 augustus.

Tot binnenkort met meer nieuws uit Rio,

Groetjes

Evi