Hallo iedereen!

Ik ben inmiddels twee weken terug uit Rio! Zilver op het Test Event en toch niet helemaal tevreden. Het was een lange wedstrijd met veel wachten en lastige omstandigheden. Maar dat is geen excuus. Eigenlijk ging er voor mijn gevoel meer fout dan goed. De eerste dag verliep erg stroef en ook op de vierde dag liet ik steken vallen. Ik moest het, net zoals heel vaak dit seizoen, opnieuw van de achtervolging hebben. Gelukkig kon ik alle dagen klimmen in het klassement! Ik maakte teveel domme fouten, ook op dagen dat het beter ging, en dat was redelijk frustrerend op zijn tijd… Dat ik met zo’n slecht gevoel toch nog tweede kon worden is bizar. Daar ben ik wel blij om! We hebben veel geleerd op het Olympische vaarwater en er is duidelijk nog veel ruimte voor verbetering!

Na twee maanden Braziliƫ keek ik er heel erg uit naar uit om mijn familie en vrienden terug te zien, te slapen in mijn eigen bedje, vers gesneden boterhammetjes te eten en bakjes rood fruit te verorberen! Na een weekje thuis ben ik nog een weekje met Tobias op vakantie gegaan. We hebben er super hard van genoten!! Batterijtjes opgeladen, uitgerust en klaar om te beginnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Sinds vandaag beginnen we terug met de fysieke trainingen (nu al spierpijn) en bouwen we op naar de World Cup Final in Abu Dhabi (eind oktober) en het WK in Oman (eind november).

Tot snel!!
Evi