Hallo iedereen!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog iets op mijn blog geschreven heb, maar hopelijk zijn jullie toch op de hoogte gebleven van mijn avonturen via de vele tweets! Kort samengevat hebben we in februari/maart drie weken getraind in Rio en namen we daarna deel aan wedstrijden in Palma – goed voor zilver – en Hyères – goed voor goud :)! In mei gingen we terug naar Rio, waar we een supernuttige stage hadden met veel oefenraces in een sterk deelnemersveld. We hebben er opnieuw veel geleerd over de lokale omstandigheden en voelen ons tegelijk steeds meer thuis in deze Zuid-Amerikaanse metropool!

London lijkt als gisteren, maar we zijn inmiddels bijna vier jaar verder. De tijd vliegt, met nog zo’n 60 dagen te gaan voor de start van de volgende Spelen! Een paar dagen geleden werd officieel bekend dat Yannick Lefebvre en Tom Pelsmaekers (de eerste Belgische 49er ooit!), Wannes Van Laer en ikzelf België mogen vertegenwoordigen in Rio. Ik ben supertrots en ik heb er vooral veel zin in. Echt aftellen doe ik niet, maar ik kijk er samen met mijn coach Wil en de rest van het team enorm naar uit. We gaan er allemaal 100% voor!

Momenteel zijn we met het ganse VYF Olympic Team in Weymouth, waar van 8 tem 12 juni de laatste World Cup voor de Spelen plaatsvindt. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via de tweets hierboven en via deze link kunnen jullie de resultaten bekijken: http://www.sailing.org/worldcup/results/index.php

Vele groetjes,

Evi

PS –> Ik schrijf ook maandelijks een column in de Morgen sinds januari. Deze kunnen jullie onderaan de website terugvinden 🙂